Pratsam

Oikeus samanlaisiin palveluihin

Yhteiskunnassamme kaikilla on oikeus samanlaisiin palveluihin. Niihin kuuluu myös tiedonsaanti. Erityisesti näkövammaisten ja muiden lukemisesteisten on vaikea tutustua sanomalehtien, kirjojen ja Internetin tarjoamaan tietoon, jollei heillä ole riittävän tehokkaita apuvälineitä.

Pratsam on yksi johtavista yrityksistä IT-ratkaisujen kehittämisessä äänikirjoille ja äänilehdille, jotka ovat muokattu lukiesteisille. Tuemme kansainvälisiä DAISY-standardeja ja olimme maailman ensimmäinen käytteenotetun DAISY-online standardia tukevan jakelujärjestelmän toimittaja.

2005 aloitusvuotemme jälkeen olemme kehittäneet monia tuotteita saavutettavien digitaalisten äänijulkaisujen käsittelyyn ja tuotevalikoimaamme kuuluvat niiden tuotannon ja jakelun korkealaatuiset järjestelmät. Meillä on ratkaisuja toistoon tietokoneella, tablettitietokoneilla, matkapuhelimilla, älykaiuttimilla ja näkövammaisille mukautetuilla laitteilla.

Jakeluratkaisullamme on tunnustettu korkea toimintavarmuus ja konsultoimme sekä muokkaamme ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja!