Pratsam

Pratsam konsultointi

Pratsam konsultointi

Pratsam konsultointi

Pitkä kokemus

Pratsamilla on pitkä kokemus näkövammaisten ja muiden lukiesteisten henkilöiden palveluiden suunnittelemisesta, kehityksestä ja toteuttamisesta. Pratsamin henkilökunta työskenteli IT-palveluiden ja äänikirjoille räätälöityjen soittimien parissa jo vuosia ennen yrityksen perustamista vuonna 2005.

Yleiskuva kuikna Pratsamin tuotteita voidaan integroida olemassaoleviin järjestelmiin

Menestyksekkäitä projekteja

Pratsam on vuosien varrella suunnitellut ja toteuttanut menestyksekkäitä projekteja yhdessä näkövammaisten etujärjestöjen ja Saavutettavuuskirjasto Celian kanssa sekä tuhansien käyttäjien ja julkaisujen kanssa, joilla on erittäin korkeat vaatimukset varmasta toiminnasta ja tunkeutumisen estosta.

Pratsam ylläpitää tänä päivänä internetpalveuita, joita käyttävät yli 50.000 käyttäjää aktiivisesti suoratoistaen äänijulkaisuja äänitiedostoista.

Suuri alatuntemus

Kokemus antaa turvallisuutta suunnittelussa ja teknisten ratkaisujen valinnassa sekä tekee prosessista kustannustehokkaampaa, sillä Pratsam tietää mikä toimii. Pratsamilla on suuri tuntemus alasta ja sen käyttämistä standardeista.

Pratsam tietää mitkä ratkaisut toimivat loppukäyttäjällä ja näkövammaisten sekä muiden lukiesteisten henkilöiden tarpeet voidakseen ottaa osaa äänikirjojen tai äänilehtien tuotantoon ja jakeluun.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja!