Pratsam

Pratsam Reader App

Pratsam Reader App

Pratsam Reader App

iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille

Pratsam Reader App on näkövammaisille ja muille henkilöille, joilla on lukivaikeuksia, tarkoitettu DAISY-soitin, joka toimii älypuhelimissa ja tableteissa. DAISY on vakiintunut käytettävissä oleva formaatti äänikirjoille ja äänilehdille.

Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi App Storesta (iOS) ja Google Play kaupasta (Android), katso linkit alempana svulla. Sovellus toimitetaan Suomessa yhteistyössä Sensotecin kanssa.

Lataa tai suoratoista

Käyttäjä voi valita sovelluksessa kuunnella palveluntarjoajan sisältöä, mutta myös toistaa sisältöä laitteen sisäisestä muistista. Sovellus tukee internetistä suoratoistettavaa lukua, mutta jos palveluntarjoaja sallii, voidaan sisältö ladata laitteeseen myöhempää kuuntelua varten.

Käyttäjä voi myös itse lisätä sisältöä, jota voi muokata sovelluksella esimerkiksi tietokoneen avulla.

Sujuva sisällönhallinta

Sovelluksessa on kaikki toiminnot, joita täysivaltaiselta näkövammaisten sovellukselta voidaan odottaa. Äänijulkaisuissa navigoimisen lisäksi käyttäjä voi asettaa kirjanmerkkejä ja muuttaa puheen nopeutta. Ohjelmassa on myös uniajastus-toiminto.

Tukee DAISY 2.02 ja DAISY Onlinea

Daisy logoPratsam Reader App tukee DAISY 2.02-standardia (kaikki "Full audio"-muodot) digitaalisille äänikirjoille. Sovellus tukee myös DAISY Online Delivery Protocolia.

App Store logo and link    Google Play logo and link