Pratsam

Lediga jobb

Lediga jobb

Rekrytering

Har du en passion för programvaruutveckling, Linux och DevOps?

Då passar du hos oss, det har nämligen vi också!

Vi är ett av de ledande företagen inom utveckling av IT-lösningar för talböcker och taltidningar anpassade för personer med läsnedsättning och söker nu en

Senior Software Developer

för tillsvidarenanställning för att trygga vår påbörjade tillväxt. Vi erbjuder ett självständigt arbete i kärnan av vårt växande företag. På Pratsam har du ett betydelsefullt arbete och jobbar med den nyaste teknologin. Vårt team är litet och vi jobbar smidigt ihop. Vi har flexibla arbetstider och efter introduktionsperioden kommer du att ha möjlighet att delvis arbeta på distans. Vårt moderna kontor ligger nära havet på Brändö i Vasa.

Som Senior Software Developer deltar du i planering och utveckling av nya funktioner baserade på kundernas önskemål. Du delar även ansvaret för drift och underhåll där vi kontinuerligt strävar till att göra förbättringar och löser utmaningar gällande tillgänglighet, prestanda och skalbarhet. Vi värdesätter goda idéer och åsikter och vill gärna höra dina. Att göra säkra och trygga produkter som fungerar är vår hjärtesak.

Vi önskar att du brinner för det här arbetet, funderar ut nya och kreativa lösningar, är systematisk och självgående. Du har en universitetsexamen inom ICT och minst några års erfarenhet av liknande uppgifter.

Du har expertis inom ett eller flera av följande områden:

» Linux, PHP, Python, SQL, Shell scripting

» HTML, Javascript, CSS

» Git, DevOps och CI/CD

» Google Cloud -lösningar

Rekryteringen sköts av Lissn consulting Oy Ab. Om du har frågor kan du ringa Monika Ahlsved (tel. +358 41 4314329) eller mejla (monika@lissn.fi). Skicka in din CV och arbetsansökan med löneanspråk till monika@lissn.fi senast 15.6.2022. Vi påbörjar intervjuerna genast och väljer vår Senior Software Developer då vi hittar rätt person.